Pages Navigation Menu

Обавештење

Обавештење

Поштовани студенти, сви запослени у Студентском центру Приштина“ најискреније вам желе добродошлицу и срећан повратак у наше и ваше домове.

Обавештавамо вас да смо уложили велике напоре и урадили све што је било неопходно да вам омогућимо повратак у сигурно и безбедно окружење, за живот и учење.

Урађена је потпуна дезинфекција свих просторија за смештај, учење и слободно време. Сви предмети који су били у контакту са особама које нису станари домова или запослени, су замењени и не налазе се више у употреби. Ово се односи на радне столове, душеке и постељину.

Поред тога окречили смо све просторије које су биле у употреби и заменили подне облоге.

Имајући у виду све проблеме у којима се налазите ви и ваше породице, Студентски центар „Приштина“ је одлучио да све студенте кориснике услуге смештаја, који су у потпуности измирили своје обавезе за месец март, ослободи плаћања станарине за месец јун.

Поред тога, свим студентима корисницима услуге исхране омогућено је да пренесу уплаћену исхрану за март и да је користе у месецу јуну.

Студентски центар је одлучио да у једном месецу по избору, јун или јул, омогући беслатно коришћење теретане корисницима теретане.

Поред тога омогућили смо и једно бесплатно прање веша у дану који је у складу са вашим потребама и могућностима вешераја у месецу јуну.

Све ово је омогућено само станарима студентских домова и ово право је лично без могућности да се пренесе на друго лице.

Драги студенти, желимо вам да остварите што боље резултате у стицању нових знања и полагању испита.

Кликом на линк можете видети Обавештење које је на огласним таблама у Студентским домовима.