Pages Navigation Menu

Саопштење

Саопштење

Поштване колеге,

Драги студенти, пре свих ви који користите услуге смештаја и исхране у Студентском центру „Приштина“ у Косовској Митровици.

На друштвеним мрежама се ових дана могу прочитати нетачне информације о инфицираним колегама који живе у студентским домовима у Косовској Митровици.

Можемо вас у потпуности истинито и објективно обавестити да у свим студентским домовима Студентског центра НЕМА инфицираних вирусом Covid 19.

Сви запослени као уосталом и ви, поштоване колеге, чинимо максималне напоре у спровођењу мера заштите и превенцији инфекције.

Студентски центар је предузео све неопходне мере да заштити здравље студената и запослених. У случају потребе, превентивно је одређен дом бр.2 у коме ће евентуално бити смештени сви они који имају неки од симптома вируса, као и сви тестирани који чекају резултате теста. О њима ће се бринути посебне екипе запослених, а храна ће им бити достављана појединачно у собама у којима су смештени. Ако се утврди да међу тестираним студентима има позитивних на вирус, они ће бити упућени на инфективно одељење.

Молимо вас да ово обавештење узмете као једино тачно и да се о свему што вас интересује обавештавате директно од управника у студентским домовима.

Поштоване колеге, немојте учествовати у преношењу непроверених и нетачних информација, немојте дозволити да вас такве информације ометају у учењу и полагању испита будите апсолутно сигурни да се бринемо за ваше здравље и да ни у каквом случају не желимо да будете на било који начин угрожени.

Студентски центар „Приштина“

ДИРЕКТОР

Драгана Антонијевић

Кликом на линк можете видети званичан документ.