Pages Navigation Menu

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ КОЈИ СЕ УСЕЉАВАЈУ У СТУДЕНТСКЕ ДОМОВЕ

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА  СТУДЕНТЕ КОЈИ СЕ УСЕЉАВАЈУ У СТУДЕНТСКЕ ДОМОВЕ
  • Пре усељења у студентски дом уз Лекарско уверење обавезно је донети и потврду о здравственом стању студента из Студентске поликлинике.
  • Обавезно ношење заштитне маске на правилан начин тако да маска прекрива уста, нос и браду и то нарочито приликом кретања кроз ходник , ресторан или боравак у читаоници и у заједничким просторијама које се деле са више особа. Дозвољено је одложити маску у простору где је између особа обезбеђена физичка дистанца већа од метар и по и током  јела у ресторану;
  • У студентским домовима су до даљег забрањене посете, преноћишта и окупљања у собама и заједничким просторијама (дозвољена је међусобна  посета  студената са валидном  домском легитимацијом СЦ „Приштина“)
  • Неопходно је да студенти свакодневно прате своје здравствено стање и уколико се појаве симптоми респираторне инфекције да се јаве Студентској поликлинци, да обавесте управника студентског дома и родитеље. Управник студентског дома је дужан да у случају појаве сумње на COVID-19 одмах обавести епидемиолога надлежног института/завода за јавно здравље путем телефона.

Кликом на линк можете видети обавештење.