Pages Navigation Menu

Дом III

Студентски дом „Дом III“, налази се у комплексу Студентског центра „Приштина“, са седиштем у Косовској Митровици, у непосредној близини СТШ „Михајло Петровић Алас“  и Правног факултета.

Капацитет „Дом 3“, улаз I, je 149 кревета, који се налазе у 15 станова са двокреветним (13), трокреветним (25) и четворокреветним (12) собама, I категорије. Већина соба поседује терасу.  Сваки стан располаже са купатилом и WC. У соби се налазе: кревети, столице, столови, ормари и висеће полице.

Капацитет „Дом 3“, улаз II, је 148  кревета, који се налазе у 16 станова са двокреветним (12), трокреветним (28) и четворокреветним (10) собама, I категорије. Већина соба поседује терасу. Сваки стан располаже са купатилом и WC. У соби се налазе: кревети, столице, столови, ормари и висеће полице.

У склопу дома студентима је на располагању: климатизована читаоница, бесплатан интернет, студентски кафе „Индекс“, Клуб студената „Кутак“, ресторан „Десетка“, студентска поликлиника и отворена тераса за журке и дружење студената.

управник : Машковић Александар

 

Адреса:

ул. Лоле Рибара б.б.

38220 – Косовска Митровица

телефон: 028 424 620