Pages Navigation Menu

Огласна табла

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавамо студенте да је ЈОГА тренинг почео са радом у сали дома 5, среда – петак од 19:00 часова.

 

Пријава и уплата је у управној згради.

За студенткиње цена је 500,00 динара.

 

Инструкторка

Дамира

Обавештење

Posted by on Jul 10, 2020 in Обавештење | Comments Off on Обавештење

Обавештење

Обавештавају се студенти станари студентских домова да ће се у току летњег одмора одвијати радови текућег и инвестиционог одржавања у свим студентским домовима, као и делимичне замене кревета и собног инвентара. Због тога је потребно да приликом напуштања соба понесу са собом и све личне ствари.

Ово је неопходно урадити и због накнадног чишћења и дезинфекције свих соба и других просторија у студенским домовима.

Сви запослени у Студентском центру вам желе да будете здрави, да се лепо одморите и што боље спремите за наставак студирања у следећој школској години.

Саопштење

Posted by on Jun 26, 2020 in Обавештење | Comments Off on Саопштење

Саопштење

Поштване колеге,

Драги студенти, пре свих ви који користите услуге смештаја и исхране у Студентском центру „Приштина“ у Косовској Митровици.

На друштвеним мрежама се ових дана могу прочитати нетачне информације о инфицираним колегама који живе у студентским домовима у Косовској Митровици.

Можемо вас у потпуности истинито и објективно обавестити да у свим студентским домовима Студентског центра НЕМА инфицираних вирусом Covid 19.

Сви запослени као уосталом и ви, поштоване колеге, чинимо максималне напоре у спровођењу мера заштите и превенцији инфекције.

Студентски центар је предузео све неопходне мере да заштити здравље студената и запослених. У случају потребе, превентивно је одређен дом бр.2 у коме ће евентуално бити смештени сви они који имају неки од симптома вируса, као и сви тестирани који чекају резултате теста. О њима ће се бринути посебне екипе запослених, а храна ће им бити достављана појединачно у собама у којима су смештени. Ако се утврди да међу тестираним студентима има позитивних на вирус, они ће бити упућени на инфективно одељење.

Молимо вас да ово обавештење узмете као једино тачно и да се о свему што вас интересује обавештавате директно од управника у студентским домовима.

Поштоване колеге, немојте учествовати у преношењу непроверених и нетачних информација, немојте дозволити да вас такве информације ометају у учењу и полагању испита будите апсолутно сигурни да се бринемо за ваше здравље и да ни у каквом случају не желимо да будете на било који начин угрожени.

Студентски центар „Приштина“

ДИРЕКТОР

Драгана Антонијевић

Кликом на линк можете видети званичан документ.

Дотирани одмор на Златибору и Авали

Posted by on Jun 25, 2020 in Вести | Comments Off on Дотирани одмор на Златибору и Авали

Дотирани одмор на Златибору и Авали

СТУДЕНТСКИ ЦЕНТАР “ПРИШТИНА”

КОСОВСКА МИТРОВИЦА

ОРГАНИЗУЈЕ ДОТИРАНИ ОДМОР

У Студентском одмаралишту

“Ратко Митровић” – Златибор

и

„Радојка Лакић“ – Авала

 

СМЕНЕ ЗА  ЛЕТО 2020:

 1. 26.06. – 03.07.
 2. 03.07. – 10.07.
 3. 10.07. – 17.07.
 4. 17.07. – 24.07.
 5. 24.07. – 31.07.
 6. 31.07. – 07.08.
 7. 07.08. – 14.08.
 8. 14.08. – 21.08.
 9. 21.08. – 28.08.
 10. 28.08. – 04.09

Цена аранжмана:

ЗЛАТИБОР:

 • За студенте који се финансирају из буџета 6.517 дин + 600 дин
 • За самофинансирајуће студенте 11.340 дин + 600 дин

АВАЛА:

 • За студенте који се финансирају из буџета 6.762 дин + 600 дин
 • За самофинансирајуће студенте 11.585 дин + 600 дин

ПРАВО УЧЕШЋА НА КОНКУРСУ ИМАЈУ КАНДИДАТИ КОЈИ ИСПУЊАВАЈУ СЛЕДЕЋЕ УСЛОВЕ:

 • СТУДЕНТИ ВИСОКОШКОЛСКИХ УСТАНОВА ЧИЈИ ЈЕ ОСНИВАЧ РЕПУБЛИКА СРБИЈА, АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ИЛИ ЈЕДИНИЦА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ, – СТУДЕНТИ УНИВЕРЗИТЕТА У ПРИШТИНИ
 • КОЈИ СУ УПИСАНИ ПРВИ ПУТ У ТЕКУЋОЈ ШКОЛСКОЈ ГОДИНИ НА СТУДИЈЕ ПРВОГ, ДРУГОГ ИЛИ ТРЕЋЕГ СТЕПЕНА,
 • ЧИЈЕ СЕ ШКОЛОВАЊЕ ФИНАНСИРА ИЗ БУЏЕТА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ,
 • КОЈИ ИМАЈУ ДРЖАВЉАНСТВО РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ, ОДНОСНО ДРЖАВЉАНСТВО ДРЖАВЕ У РЕГИОНУ И СТРАНИ ДРЖАВЉАНИ У СКЛАДУ СА ЗАКОНОМ.

Потребна документација за конкурс:

 • уверење о редовном студирању са просечном оценом,
 • пријава за конкурс која се може узети у просторијама управне зграде Студентског центра у канцеларији студентске службе.

Студенти су дужни да приликом доласка и смештаја у одмаралиште, рецепцији одмаралишта доставе следеће:

 • Оверен упут од стране Студентског центра, са тачно наведеним подацима;
 • Индекс, дати на увид (у случају да студент нема индекс, доставља потврду факултета оверену од стране студентске службе о статусу студирања);
 • Личну карту;

У складу са горе наведеним, студент који не буде поседовао наведена документа неће моћи користити услуге смештаја и исхране по студентским регресираним ценама, већ ће морати да плати комерцијалну цену пансионских услуга по ценовнику услуга за трећа лица, лично, на рецепцији одмаралишта.

КОНКУРС

КОНКУРС ЗА ОДМОР И ОПОРАВАК НА АВАЛИ И ЗЛАТИБОРУ ОТВОРЕН ЈЕ ТОКОМ ЦЕЛЕ ГОДИНЕ, ПРИЈАВЕ НА КОНКУРС СЕ ПРЕДАЈУ НАЈКАСНИЈЕ 8 ДАНА ПРЕД ПОЧЕТАК СМЕНЕ.

РАНГ ЛИСТА ИЗЛАЗИ ПО ЗАВРШЕТКУ КОНКУРСА, А УПУТИ СЕ ДЕЛЕ 5 ДАНА ПРЕ ПОЧЕТКА СВАКЕ СМЕНЕ У СТУДЕНТСКОЈ СЛУЖБИ СТУДЕНТСКОГ ЦЕНТРА „ПРИШТИНА“ – КОСОВСКА МИТРОВИЦА.

ЗБОГ ГОДИШЊИХ ОДМОРА, ЗА НАВЕДЕНЕ ТЕРМИНЕ, КОНКУРС ЈЕ ДО 13. ЈУЛА, А УПУТИ СЕ МОГУ ПОДИЋИ НАЈКАСНИЈЕ ДО 17. ЈУЛА 2020. ГОДИНЕ.

Обавештење

Posted by on Jun 9, 2020 in Обавештење | Comments Off on Обавештење

Обавештење

Поштовани студенти, сви запослени у Студентском центру Приштина“ најискреније вам желе добродошлицу и срећан повратак у наше и ваше домове.

Обавештавамо вас да смо уложили велике напоре и урадили све што је било неопходно да вам омогућимо повратак у сигурно и безбедно окружење, за живот и учење.

Урађена је потпуна дезинфекција свих просторија за смештај, учење и слободно време. Сви предмети који су били у контакту са особама које нису станари домова или запослени, су замењени и не налазе се више у употреби. Ово се односи на радне столове, душеке и постељину.

Поред тога окречили смо све просторије које су биле у употреби и заменили подне облоге.

Имајући у виду све проблеме у којима се налазите ви и ваше породице, Студентски центар „Приштина“ је одлучио да све студенте кориснике услуге смештаја, који су у потпуности измирили своје обавезе за месец март, ослободи плаћања станарине за месец јун.

Поред тога, свим студентима корисницима услуге исхране омогућено је да пренесу уплаћену исхрану за март и да је користе у месецу јуну.

Студентски центар је одлучио да у једном месецу по избору, јун или јул, омогући беслатно коришћење теретане корисницима теретане.

Поред тога омогућили смо и једно бесплатно прање веша у дану који је у складу са вашим потребама и могућностима вешераја у месецу јуну.

Све ово је омогућено само станарима студентских домова и ово право је лично без могућности да се пренесе на друго лице.

Драги студенти, желимо вам да остварите што боље резултате у стицању нових знања и полагању испита.

Кликом на линк можете видети Обавештење које је на огласним таблама у Студентским домовима.

На висини задатка

Posted by on May 13, 2020 in Вести, Исхрана, Косовска Митровица, Услуге | Comments Off on На висини задатка

На висини задатка

Данас су представници Завода за јавно здравље у Косовској Митровици обавили дезинфекцију студентских домова, кухиње и управне зграде, како би се обезбедили сви неопходни услови за несметан и безбедан повратак студената.

Директор Студентског центра “Приштина” – Косовска Митровица, Драгана Антонијевић изјавила је за Косово Онлајн да су у складу са препорукама Министарства просвете, науке и технолошког развоја Србије и Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици, предузели све потребне мере у циљу заштите здравља студената. Више детаља на линку Kosovo-online.

Снимак преузет са портала www.kosovo-online.com.

 

У међувремену, Студентски центар “Приштина” – Косовска Митровица свакодневно припрема и дистрибуира храну за оболеле грађане од корона вируса COVID-19 са лакшом клиничком сликом, који су привремени станари Студентског дома 6.

Особље ресторан се максимално труди да храна буде укусна и квалитетна. Фотографије то доказују.

Да је Студентски центар “Приштина” – Косовска Митровица био на висини задатка за све време трајања ванредног стања, то доказују и вести са портала разних медија:

Kossev,

Kosovo-online,

Радио телевизија Србије,  и други.